Hier bent u: Verslagen > 2009

2009

 

Passentoer van 8 t/m 18 augustus 2009
 
Dag 1 en 2: Beste Volgers, ik heb de pen weer zelf ter hand genomen. Ik speel nu, in goed overleg, ook de webmaster. We zitten inmiddels in Kandern, Zuid-Duitsland. Gisteravond live muziek op het plein in Nassau. We hebben een mooie rit naar hier gemaakt, veel bult op en bult af. Zwarte Woud hoog alpenstraat. Stukje door Frankrijk. Rijnland Pfalz. Prachtig. Walter is vanmorgen vanuit Nassau weer naar huis gegaan. Na een sms van hem en nog een telefoontje werd ons duidelijk dat hij snel en heelhuids weer op het terras bij Carolien is beland. Morgen gaan we voor het eerst echt de bergen in. Henni en Egbert (nieuw lid) doen het geweldig! Ze verheugen zich op de bergen. Het ligt in de bedoeling dat we per 2 dagen een bericht gaan plaatsen. Helaas hebben Harrie en Debbie vanwege prive omstandigheden (sterfgevallen) af moeten haken. Wordt vervolgd. Groet van de reizigers.
Albert Jan. 
 
Dag 3,4 en 5: Op dag 3 zijn we via de Grimselpas en de Nufenenpas en de Sint Gotharttpas en de Oberalppas in Desentis ( Muster) in hotel Furka aangekomen. Alles geweldig, alleen Henk sliep in de bezemkast. Op dag 4 vertrokken naar ItaliŽ. Koffiestop bij Mac Donalds, dan langs het meer van Lugano, de oversteek per pont over het Comomeer. Daarna door de bergen over smalle wegen en krappe haarspeldbochten naar het Iseomeer. Een weg met veel verrassingen. Warm en dus dorstig wandelend op de Boulevart heerlijk gegeten in een restaurant aan het meer. Dag 5. Om stipt 9 uur weer vertrokken via passo Crosso Domensinie en het Idromeer naar de Grosse Dolomitiestrasse hotel Diana. Daar zijn we nu, buiten op het dakterras aan de wijn om 22.15 uur.
Onderweg hebben de motoren van Henk en Albert-Jan elkaar hardhandig ontmoet, schade aan de motoren was het gevolg, maar aan beide mannen geen schade. Na wat plakwerk aan de Kawasaki konden we verder. Groetjes van ons allen. Wij gaan de video opnamen van Jans nog even bekijken, en dan ..........
 
Dag 6: Beste virtuele medereizgers, we zijn vandaag via de volgende passen aangeland in Kotschach Mauten Oostenrijk. We zijn via de volgende passen gekomen: Karapass, Sellapas, Grotnerjoch (sella groep), Furciapass, Staller Sattel (wachten op groen licht). Daarna als groep aangevuld tot ongeveer 12 motoren verder, Flintrieders op kop! Hierna via het Lessaschtall in hotel gailer hof aangekomen. AJ heeft straf gehad voor het laat inleveren van de meegebrachte sleutel, niet ingeleverd tijdens de verkennngsrit! We hebben vanavond een onweertje gehad en zitten nu in de bar achter een wijntje o.i.d. Morgen wat later op en daarna wat sleutelen. En vervolgens geen rust maar rijden naar Italie. Het rijden gaat geweldig en Henni rijdt zomaar 2 onbekende motoren het snot voor de ogen door ze voorbij te vliegen. Onvoorstelbaar hoe groot haar rijtalenten zich hebben ontplooid.Wordt vervolgd de reele rijders.
 
Dag 6 en 7?: Hallo lieve Mensen we hebben vandaag de reis naar slovenie gemaakt via italie.Deze reis was zeer energierijk van wanwege het feit dat er heel veel verkeer onderweg was over deze bergpassen. We zijn onderhand door vele passen en dalen weer aaangekomen in ons hotel Gailtalerhof. We hebben opnieuw enorm genoten van de avond hier in gezelligheid. Morgen gaan we via de GrosssClokner naar duitsland om in konigdorf te worden begroet in misschien wel een hemelbed. De rit vandaag door slovenie, was zeer enerverend en we hebben ons dan ook als gegoede burgers gedragen en ons gehouden aan de maximum geldende snelheden. Wat we morgen zien op de doorreis laten we morgen weten. Nog een laatste Obslter gaan we naar bed en horen we allemaal, morgen verder. Groet van ons allen. Liefs.

 

MTC de Flint'n Rieders
info@flintnrieders.nl
KvK 40049019
IBAN NL73 RABO 0309 2395 91
Inloggen
Toegangsnaam

Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord opvragen
Privacy Statement
Disclaimer

© 2011 Plan Plan Internet BV