Hier bent u: Verslagen > 2007

2007


Kriebelrit

Marjan: Vrijdagochtend om 06:15 uur gaat onze wekker af. We draaien ons nog één keer om en dan is het tijd om op te staan.
Het weer zag er niet best ui,t het was miezerig, maar ja geen gezeur, pak aan en op de motor richting Buinen.
Aangekomen in Buinen had Trijntje de koffie al klaar. Om 08:00 uur vertrokken we; Walter,
John Paul en Trijntje zwaaiden ons uit.
Nog geen 5 km verder begaf de motor van Willem, het hij kon helaas niet verder mee. Harwil heeft zijn vader naar huis gebracht en wij zijn rustig door gereden. Even later was Harwil al weer bij de groep aangesloten.
We gingen verder met zes personen Jans moest eerst nog werken in Zoetermeer en zou later aansluiten of anders zagen we hem wel bij het hotel.
We reden via prachtige wegen. Harrie had de route in zijn navigatie staan. Na 1 ˝ uur rijden stopten we voor de koffiestop in Heeten. Iedereen genoot van zijn bakkie koffie of thee.
De rit ging verder, we kwamen door mooie gebieden heen midden in het bos, dan weer dwars door een stad. Echt een prachtige route! Tussen de middag zijn we gestopt bij Sonsbeck waar we zowat allemaal een strammermax bestelden (behalve Harwil die nam een grote rösti met champions  en een schnitzel. We hadden net besteld toen we in de verte een motor hoorden. En ja hoor, niet te geloven dat Jans ons had gevonden. Hij kon gelukkig lekker met ons mee eten. Het was een prachtig terrein waar het restaurant lag, midden in de bossen met een prachtig manége erbij.
Na onze maaltijd besloten we om verder te reizen. Vele bochtjes en heuvels kwamen al in zicht, het echte werk kon beginnen. Af en toe best even wennen voor mij maar het is mij gelukt. Henk Z reed achter mij en hield goed rekening met mij (bedankt hier nog voor).
‘s Middags besloten om nog even een koffiestop te houden in de buurt van Baal, daarna vertrokken we richting Hotel De Lange Man.
We kwamen wel een beetje laat aan omdat we een lekker relaxte dag hadden gereden. Nu moeten we toch nog haasten want om 18:30 uur ging het buffet open en het was al 18.20 uur. Dus heel vlug douchen, we zaten allemaal om 18:45 uur schoon en fris aan tafel.
Het buffet was perfect, niks op aan te merken. Na het eten een wandelingetje gemaakt en daarna weer terug naar het hotel.
We zaten nog maar net toen bleek dat dit een hotel is met elke avond entertainment. We gingen met alle gasten kegelen, wat een lol hebben we gehad. Je naam werd op een bord geschreven en de punten werden genoteerd.
Jans was aan de beurt, wat is je naam vroeg de dame, wij allemaal Marcel. Dus de hele avond als Jans aan de beurt was riep de dame Marcel maar Jans lette weer niet op. Jans lette daarna heel goed op want de hoofdprijs was de dame van de puntentelling, maar helaas gooide Jans niet echt goed en daar ging zijn prijs.
Henk Z was ook in zijn nopjes, die gooide perfect. Hij heeft een hele poos aan de leiding gestaan bij de heren en ik (Marjan) bij de dames. Bleek later dat ze alles in één deden.
Na afloop nog allemaal wat gedronken boven. Henk Z bestelde nog lekkere borrelhapjes. Rond 24:00 uur is iedereen zijn slaapkamer gaan zoeken. Het was een gezellige eerste dag.

 

Rit 1e Paasdag (nieuw)
 
De eerste rit van het seizoen. Een goede bezetting van 15 personen was niet verkeerd. Het weer was redelijk voor de tijd van het jaar, zelf zo goed dat we buiten zaten te koffiedrinken. Zoals gewoonlijk werd begonnen met een korte middagrit van 100 km. De rit was goed verdeeld naar moeilijkheidsgraad. Het begin lange rechte stukken, met na de koffiepauze mooie bochtige binnenwegen, zodat we allen konden wennen aan het motorrijden. De meesten hebben nog niet veel kilometers gedraaid tenslotte. Natuurlijk een lekker bakkie koffie cq. thee met een lekkernij. Al met al een goed begin.
 


De kop is er weer af! (nieuw)

Ees - Op vrijdag 19 januari j.l. heeft weer de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering/Nieuwjaarsborrel
plaatsgevonden. Voor de tweede achtereenvolgende keer in Restaurant Eeserhof, in een ruimte die eigenlijk
al snel te klein bleek te zijn voor de Flint'n die dit keer in een grotere hoeveelheid aanwezig waren.....De leden hadden dit jaar de moeite genomen om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn. Met een beetje passen en meten werd er uiteindelijk voor iedereen een geschikt plekje gevonden en kon de vergadering geopend worden door voorzitter Walter Spelten.
Het bestuur was niet geheel compleet: Henk Schepers moest verstek laten gaan ivm de onverwachte
ziekenhuisopname van zijn moeder. [Sterkte gewenst namens iedereen!]
Allereerst werd het financiële plaatje van de club doorgelicht, waargenomen door Walter. De club blijkt
er, ondanks de aanschaffing van diverse goederen voor de toercommissie, nog goed voor te staan waardoor er geen verhoging van de contributie nodig is. Door het bestuur werd voorgesteld om het komende 15-jarig jubileum vanonze motorclub dit jaar, in het teken te zetten van 'veligheid'. In plaats van een feestavond zou er voor deleden ook een cursus gegeven kunnen worden om de motor beter te beheersen in al zijn facetten. Het bestuur komt hier in een later stadium nog op terug.
Vervolgens nam Albert Jan Kort het woord over om uitleg te geven over de nieuwe toerkalender. Vier buitenlandse meerdaagse ritten staan er op het programma, waaronder een ware monsterrit
naar Noorwegen. Men kon zich tijdens deze vergadering ook opgeven voor deze ritten, waar ook zeker gehoor aan gegevenwerd. De namen van diegenen die zich op hebben gegeven, zullen eerdaags ook op de website geplaatst worden. Na de bespreking van de toerkalender werden de bokalen overhandigd aan de winnaars. De Tinus Schuring bokaalging dit keer naar Harrie van Dijk (rijders heren) en Debbie Arends (rijders dames). De Janneke Kort bokaal
werd, evenals vorig jaar, uitgereikt aan twee leden en wel Joke Seemann en Carolien Spelten.
Uitgebreid werd er stil gestaan bij het volgende thema: Flint'n en veiligheid. De toercommissie gaat meer letten op de staat van de motoren tijdens binnenlandse- en buitenlandse ritten. Dit naar aanleiding van het ongeluk van Harrie van Dijk tijdens de Passentoer. Er wordt nagedacht over een te houden 'technische' bijeenkomst voor de leden. Na een korte onderbreking (voor een drankje) nam Ton Seemann het woord over om toelichting te geven over de stand van zaken over de website. Advertenties van maar liefst vier nieuwe sponsoren (de Natuurdrogist, Café Restaurant Hofsteenge in Grolloo, Meba Stone Trading en Hoveniersbedrijf Klasen) gaan geplaatst worden op onze site. Tevens
komt er een pagina te koop gevraagd/aangeboden, uiteraard alleen voor leden van onze club. Kijk hiervoor binnenkortop de site. Na afsluiting van de ledenvergadering werd er door de Eeserhof een andere ruimte aangeboden om te genieten van een
drankje en het warm/koud buffet, waarna een ieder weer huiswaarts ging.

 


MTC de Flint'n Rieders
info@flintnrieders.nl
KvK 40049019
IBAN NL73 RABO 0309 2395 91
Inloggen
Toegangsnaam

Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord opvragen
Privacy Statement
Disclaimer

© 2011 Plan Plan Internet BV