Hier bent u: Clubinformatie > Clubnieuws

Clubnieuws

Zondag 16 september staat de Polderrit op de agenda. De route ziet er weer veelbelovend uit.
Verzamelpunt: Parkeerplaats Hotel Bieze/Rabobank Borger
Vertrektijd: 09.30 uur, graag verzamelen rond 09.15 en zoals vaste afspraak met volle tank!
Vooralsnog ziet het er naar uit dat het goed motorweer wordt, droog, zonnig en niet te warm.
Tot zondag!
Mocht je graag mee willen rijden en je bent geen lid, je bent altijd welkom om een keer mee te rijden. De route is verkrijgbaar via secretariaat@flintnrieders.nl

 

 

 

 

 

Woensdag 5 september rijden we de 6e estafetterit.

Vertrektijd: 19.00 uur, verzamelen rond 18.45 uur, graag met volle tank, of in ieder geval dusdanig afgetankt dat je de rit kan rijden zonder een tankstop. De route is ongeveer 100 km. We vertrekken vanuit Stadskanaal en het eindpunt ligt in Spijkerboor.

 

 

 

 

Zondag 26 augustus staat de Sallandrit op de kalender. Heb je de route nog niet ontvangen? Geef dan alsjeblieft een seintje, dan komt de route alsnog naar je toe. De route is ongeveer 250 km.

Vertrekpunt: Hotel Bieze/Rabobank Borger

Vertrektijd: 09.30 uur, graag verzamelen rond 09.15 uur.
Afspraak is dat we met volle tank vertrekken, tijdens de rit wordt er uiteraard rekening gehouden wanneer er een tankstop ingelast moet worden.


 

Tot zondag 26 augustus! Voor zover de weerberichten zichtbaar en betrouwbaar zijn lijkt het een mooie dag te worden.

 

Woensdag 13 juni gaan we de 3e estafetterit rijden, de route is ongeveer 100 km. Deze keer rijden we van Drouwen naar Leek.
Vertrektijd: 19.00 uur, uiteraard met volle tank, of in ieder geval zodanig gevuld dat je de afstand zonder tanken kan afleggen :-)
De route is verkrijgbaar via secretariaat@flintnrieders.nl en ook het vertrek en eindpunt, dit ivm de privacy.

foto van MTC de Flint'n Rieders. 

 

Volgende week zondag, 22 april 2018 is het al weer tijd voor de volgende rit op onze toerkalender, de brinkenrit. De rit bestaat uit een ochtend en een middagrit. Eventueel kan je kiezen of de ochtend of de middagrit te rijden, maar zeker weten mag je ook beide ritten meerijden.

De ochtendrit start om 09.30 uur en de middagrit om 13.30 uur. Graag een kwartier van te voren verzamelen, afspraak is dat we met volle tank vertrekken.

Ons vertrekpunt is de parkeerplaats bij Hotel Bieze/Rabobank aan de Hoofdstraat 21, 9531 AA Borger.

Ochtendrit:

Middagrit:

 
 

Alvast veel rijplezier. Tot 22 april!

Mocht je geen e-mail hebben ontvangen en toch graag de routes willen voor de navigatie, neem dan a.u.b. contact op met het secretariaat. secretariaat@flintnrieders.nl

 
 
 
Zaterdag 17 maart zijn we met de club in het teken van de laatste winteractiviteit naar de sluizen van IJmuiden geweest, we hebben daar een rondleiding/presentatie gehad over de nieuwe sluis in aanbouw. Dit is (voorlopig) de grootste ter wereld. Het was een zeer bevlogen gids die we hadden met ontzettend veel kennis van zaken. Al met al was het een koude, winderige (gevoelstemperatuur was heel klein) maar bar gezellige dag en leerzaam. Na de rondleiding zijn we met zijn allen gaan eten bij de Kop van de Haven. Meer foto's zijn in het fotoalbum te vinden.

Het weekend van 19 t/m 21 januari stond in het teken van de Noordelijke Motorbeurs in de TT Hall te Assen.

Mede dankzij de inzet van een aantal vrijwilligers, Willem, Johan, Siedse, Peter, Jan D. en niet te vergeten onze toercommissieleden kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde beurs. Er zijn nieuwe leden ingeschreven en een aantal mensen toonden grote interesse in onze club. De beurs was een mooie aangelegenheid om onze motortoerclub te presenteren aan een groter publiek. Ondanks dat we al 26 jaar bestaan en aan de weg timmeren, was onze club bij velen niet bekend. Maar nu wel!

Nogmaals bedankt voor de grote inzet. 

 

Hierboven ontvangt Veronique haar prijs dat ze heeft gewonnen via onze facebookactie, nogmaals gefeliciteerd!

 

 

 

 Af en toe was het net een reunie, AJ en Walter op de foto met oudlid Jaap!

 

 

 
 
 
Om het nieuwe jaar goed van start te gaan, heeft het bestuur besloten dat we dit jaar als deelnemer op De Noordelijke Motorbeurs in Assen staan, de beurs is van 19 t/m 21 januari 2018. Houd je brievenbus in de gaten, misschien komt er nog een verrassing. wink
 
Nieuws over de jaarlijkse beurs is te vinden op: http://www.denoordelijkemotorbeurs.nl/ of via facebook zoeken op De Noordelijke Motorbeurs.
 
 
 
 Wij wensen alle leden en websitebezoekers:
 
 
 
 
 
 
 
17-06-2017
 
Zit je op een zaterdagochtend je e-mail te lezen, kom je ineens een wel heel bekend gezicht tegen.
 
http://promotor.nl/motornieuws/2017/wat-vindt-jan-mook-van-de-yamaha-mt-07-mt-09-tracer-
 
 
 
 
 
 23-04-2016.
 
Na lang wikken en wegen welke motor het zou worden, heeft Ina de knoop doorgehakt en een andere Pan European gekocht bij Hunsow motoren, www.hunsow.nl te Borger. De eerste kilometers zijn alweer gereden, de antenne voor communicatie is vakkundig gemonteeerd door AJ.
 
 
23-12-2014.
 
Via de social media is nieuws verspreiden maar een kleinigheid. Onze voorzitter Fred was niet meer echt tevreden over de motor die hij tot nu toe reed en ineens is daar een foto, zo vlak voor de kerst, met ondertiteling:
 
 
 
 
 
 
 
Mijn nieuwe aanwinst:
 
 
Suzuki v-strom dl 650 A.
Fred van harte gefeliciteerd met je nieuwe aanwinst, en we hopen dat je er vele veilige kilometers mee gaat rijden.
 
 
28 juli 2014. En dan ineens lees je in het gastenboek:
 
Vorig jaar mei kwam m'n merkmotor in de ziektewet, moeilijke geluiden uit de tandwielenkist. Maarrrr chef-arts Kort heeft 'm weer op de been gekrege !! hulde !! Dus, vanaf nu kom ik jullie weer in de weg rije :-), jullie zijn gewaarschuwd.
 
 
Hier nog even een plaatje van een plechtig moment.
(Sieds wist toen niet dat er nog een boutje miste) wink