Hier bent u: Verslagen > 2018 Hemelvaartrit

2018 Hemelvaartrit 10 t/m 14 mei

2018 Hemelvaartrit.
Na nog even wat laatste voorbereidingen voor morgen en hier en daar wat tips geven en dan staat alles klaar voor de hemelvaartrit richting de moezel, omgeving Duitsland/Luxemburg, we gaan met een groep van 12 mensen, 9 motoren, de routes zijn ingeladen, ziet er allemaal goed uit!
Deelnemers zijn Henk en Ina, Albert Jan en Henni, Walter en Carolien, Piet, Jan M, Koos en Menke, Jan D en Ina.
 
Het vertrek was om 08.00 uur, nog even wachten niet iedereen was er op tijd, maar rond 8.30 uur konden we dan vertrekken vanaf Hunsow Motoren Borger.
 
 
 
Na een prettige, goed georganiseerde reis zijn we veilig aangekomen bij het hotel, het weer viel mee, wel eventjes een beetje fris, 11 graden, maar daarna liep het weer op richting 17 graden. We hebben gezellig buiten aan het water gedronken en daarna kregen we een goed verzorgd diner.
 
De tweede dag hebben we een rondrit gemaakt die onder andere via Schengen liep, toch best wel een historische plaats.
 
 
Dag 3 hebben we een  prachtige rit gereden richting Traben Trarbach/Krov, langs de moezel afwisselend met prachtige weggetjes door de bergen en wijnvelden, geweldig goed weer, gezellige tussenstop bij bekenden in Wittlich waar we gastvrij onthaald werden. Daarna weer terug richting Wasserbillig.
 
De vierde dag hebben we ook weer een mooie rondrit in de omgeving gehad, er waren wel veel omleidingen maar ook dat werd weer opgelost de de begeleiding.
 
Dag 5, weer terug richting Borger, ook wel nieuwsgierig naar de wateroverlast door hevige stortbuien in de eigen omgeving, ik weet niet of de route daardoor aangepast is door bijna de hele weg over de snelweg te gaan, of dat het kwam omdat de reuk op naar huis stond. Of dat het door de omleiding bij Trier ontstaan is. Het kan allerlei oorzaken hebben.
 

MTC de Flint'n Rieders
info@flintnrieders.nl
KvK 40049019
IBAN NL73 RABO 0309 2395 91
Inloggen
Toegangsnaam

Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord opvragen
Privacy Statement
Disclaimer

© 2011 Plan Plan Internet BV