Hier bent u: Clubinformatie > Clubnieuws

Clubnieuws

Beste motor vrienden,

Op zaterdag 14 december willen we als winteractiviteit met zijn allen naar de Kerstmarkt in Bremen.

We zullen met een bus van Drenthe Tours naar Bremen vertrekken op zaterdagmorgen 14 december om 8.30 bij de Leen Bakker in Stadskanaal.
De kosten voor deze dag zijn 25 euro p.p.

De kerstmarkt van Bremen wordt elk jaar weer gehouden rond het mooie stadhuis. De kerstmarkt van Bremen is groots van opzet. Er zijn meer dan 170 kerststands, de één nog mooier versiert dan de ander. Al deze stands nodigen je uit om heerlijk te kerstshoppen. De kerstmarkt van Bremen behoort tot één van de mooiste kerstmarkten van Duitsland. Op de markt vind je o.a. handgesneden kerststallen, kerstpiramiden en prachtig versierde kerstbomen. De lucht van gluhwein, geroosterde amandelen, bratwurst en nog vele andere Duitse kerstgerechten en heerlijkheden. Bremen is een ideale stad voor een gezellig dagje weg en met de sfeer rondom kerst al helemaal!

Om 17.00 stappen we weer in de bus naar Stadskanaal.

 

Lijkt het je leuk om mee te gaan geef je dan snel via de mail  op bij het secretariaat.

secretariaat@flintnrieders.nl

 

Mededelingen Whats app groep voor leden.


Afgelopen tour seizoen is het een paar keer voorgekomen dat vlak voor vertrek van een rit bleek dat er onweer en regen op komst was, nu zijn wij Fliint'n Rieders niet van suiker en kan er prima met regen gereden worden maar als er onweer in het spel komt is het toch anders.
Ook hebben we een paar keer gehad dat het behoorlijk warm was en we ons achteraf  afvroegen of het wel verstandig was om te gaan rijden.
Als de tour commissie  beslist dat een rit niet door gaat vanwege de weersomstandigheden dan moet dit gecommuniceerd worden naar de leden.
De snelste manier is om dit via een Whats app bericht te doen.
Binnenkort zal er een groeps app komen voor alle leden waar alleen door tour commissie leden een mededeling gedaan kan worden over een rit .

 


 


MTC de Flint'n Rieders
info@flintnrieders.nl
KvK 40049019
IBAN NL73 RABO 0309 2395 91
Inloggen
Toegangsnaam

Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord opvragen
Privacy Statement
Disclaimer

© 2011 Plan Plan Internet BV