Hier bent u: Clubinformatie > Clubnieuws

Clubnieuws

Beste Motor vrienden,

Inmiddels is het toerseizoen van start gegaan en zijn de eerste ritten verreden. De Toercommissie is volop bezig voor u om alle ritten tot een succes te maken, u rijdt toch zeker ook een of meerdere keren mee ??

Vooral de estafette ritten zijn ongelofelijk populair.

Maandag 4 juni is een groep van 15 personen teruggekomen van een zeer geslaagd lang weekend in de Eifel (de Hemelvaart rit)  een super weekend, verderop op deze website meer met wat fotoís van die trip.

Op onze  website kunt u ook de toerkalender vinden

Speciale aandacht voor de aanmelding voor de resterende meerdaagse ritten,  wacht niet te lang met inschrijven  !!! de inschrijving is nog open voor de  Frieslandrit en het Sauerland weekend, maar het is zaak er snel bij te zijn 

 

Het aantal gereserveerde kamers is beperkt want de boekingen gaan heel hard.. Uiteraard gaat de TC proberen indien noodzakelijk kamers bij te boeken, maar nogmaals het is zaak er snel bij te zijn j, des te langer je wacht des te moeilijker gaat het worden om kamers bij te boeken en we willen je niet teleurstellen.

Naam van de rit

Data

Lengte rit

Organisatie

Begeleiding

       

Friesland rit

24-8 t/m 25-8

   550 km

Lucas

Albert Jan Lucas en Ina

Sauerland

13-9 t/m 15-9

   825 km

Walter

Albert Jan Ina en Walter 

 Bijzonderheden: Bij de Sauerland rit is het weer mogelijk om met een auto mee te gaan. 

Begeleiding, zoals u weet wordt iedere motorrit begeleid door minstens 2 maar meestal met 3 toercommissie leden. De toercommissie leden zijn te herkennen aan de oranje hesjes.

Woensdagavond ritten, in het afgelopen jaar zijn de woensdagavondritten wederom een groot succes geweest, mede dank zij de gastvrijheid van onze leden waar we mochten finishen en de keer daarop starten, langs deze weg een bedankje daarvoor. Dit jaar staan er nog 4 gepland.

 


 


 

 

 

 
 


 

 


MTC de Flint'n Rieders
info@flintnrieders.nl
KvK 40049019
IBAN NL73 RABO 0309 2395 91
Inloggen
Toegangsnaam

Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord opvragen
Privacy Statement
Disclaimer

© 2011 Plan Plan Internet BV