Hier bent u: Clubinformatie > Clubnieuws

Clubnieuws

Beste motorvrienden,

Toerkalender 2019, op zondag 13 januari 2019 is tijdens de algemene ledenvergadering/ nieuwjaarsbijeenkomst de toerkalender voor 2019 gepresenteerd door de scheidende interim-voorzitter van de toercommissie Albert Jan Kort.

Omdat er helaas tot op heden (nog) geen nieuwe voorzitter is gevonden heeft Walter Spelten, voor 1 jaar, het stokje als interim toercommissie voorzitter van Albert Jan overgenomen.

Gelukkig heeft zich wel een nieuw lid voor de toercommissie aangemeld (is inmiddels al ingeroosterd) Peter Weijer en kunnen we u ook melden dat alle tourritten op het programma, in totaal 17, zijn ingedeeld voorzien van begeleiding en in vele gevallen ook al voorbereid.

Wij kunnen u mededelen dat er weer alles is gedaan om een hele aantrekkelijk kalender samen te stellen, hiervan heeft u begin deze week een mail van het secretariaat ontvangen.

U begrijpt dat vooral de voorbereiding van de meerdaagse ritten zo vroeg mogelijk moet beginnen immers moet er accommodatie gezocht (en gereserveerd) worden die voldoet aan de eisen die wij daaraan stellen, waarbij er altijd focus is op een zo gunstig mogelijk prijs.

Kijk maar snel op de website en wacht niet te lang met inschrijven voor die meerdaagse tochten, het aantal gereserveerde kamers is beperkt want sinds de jaarvergadering lopen de boekingen heel hard. (bijvoorbeeld voor de Hemelvaart Noord Eifel, daar zijn nog slechts 1 2 persoons kamer en 2 - 1 persoonskamers beschikbaar). Uiteraard gaat de TC proberen indien noodzakelijk kamers bij te boeken, dus wees er snel bij, des te langer je wacht des te moeilijker gaat het worden om kamers bij te boeken.

Voor 2019 staan er een viertal meerdaagse ritten op het programma:

Naam van de rit

Data

Lengte rit

Organisatie

Begeleiding

Noord Eifelrit

30-5 t/m 3-6

1.500 km

Walter

Albert Jan Ina en Walter

8 landen rit

03-7 t/m 13-7

2.500 km

Albert Jan

Albert Jan en Ina

Friesland rit

24-8 t/m 25-8

   550 km

Lucas

Albert Jan Lucas en Ina

Sauerland

13-9 t/m 15-9

   825 km

Walter

Albert Jan Ina en Walter

 

 

 

Bijzonderheden: Bij de Sauerland rit is het weer mogelijk om met een auto mee te gaan.

 

Begeleiding, zoals u weet wordt iedere motorrit begeleid door minstens 2 maar meestal met 3 toercommissie leden. Nou wil het geval dat tegenwoordig (bijna) iedereen een geel hesje draagt en dat er geen onderscheid meer is tussen deelnemers en begeleiders. Om die reden zal de toercommissie overgaan tot het aanschaffen van oranje hesjes zodat de begeleiding voor iedereen duidelijk zichtbaar is in de groep.

Woensdagavond ritten, in het afgelopen jaar zijn de woensdagavondritten wederom een groot succes geweest, mede dank zij de gastvrijheid van onze leden waar we mochten finishen en de keer daarop starten, langs deze weg een bedankje daarvoor. Ook dit jaar staan er weer 6 gepland, eens kijken of we het aantal deelnemers kunnen evenaren dit jaar.


 


 

 

 

 
 


 

 


MTC de Flint'n Rieders
info@flintnrieders.nl
KvK 40049019
IBAN NL73 RABO 0309 2395 91
Inloggen
Toegangsnaam

Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord opvragen
Privacy Statement
Disclaimer

© 2011 Plan Plan Internet BV