Hier bent u: Verslagen > 2019 Hemelvaartweekend

Hemelvaart weekend 2019

Deelnemers, Albert Jan en Henni, Jan en Ina, Henk en Ina, Coby, Johan, Piet, Walter en Carolien, Erna, Herman en Chris en Jan Mook. 
Op 30 mei 2019 vertrok een groep van 15 personen, 12 motoren naar de Eifel in Duitsland. 
De rit was georganiseerd en uitgezet door Albert Jan en Walter en werd begeleid door Ina,  Albert Jan en Jan Mook, Walter was deze keer reserve.
Na een heerlijk kopje koffie bij Hunsow motoren, werden we uitgeleide gedaan door Koos en Menke die helaas i.v.m. een medische ingreep bij Menke moesten afzeggen voor dit jaarlijkse traditionele weekend.
 
 
De eerste kilometers waren echter wel wat fris , en hier en daar een spatje regen , maar de vooruitzichten voor het weekend waren voortreffelijk, dus vol goede moed aan de 387 km lange reis naar Wiesemscheid begonnen. Een voorspoedige doch lange reis , vooral omdat we in het Ruhrgebied niet echt opschoten door alle stoplichten. De laatste kilometers door de Eifel maakte dat meer dan goed, heerlijk rijden op die bochtige weggetjes.
Eenmaal aangekomen in Hotel Weber kreeg iedereen een kamer van de kwartiermeester en al snel was het heel gezellig aan de bar waar we ons o.a. de Weizen goed lieten smaken.

 
Om 19:00 uur gingen we aan tafel waar we aangenaam verrast werden met een twee gangen diner, de ene dag soep en hoofdgerecht de ander dag hoofdgerecht en een dessert, prima voor elkaar.
De volgende morgen (vrijdag) , na een prima ontbijt vertrokken we om 09:30 uur voor de eerste rondrit inmiddels was het fantastisch mooi weer geworden en werd motorrijden een nog groter genot. Prachtig rond de Rijn en de Moezel, heel veel te zien.
 
 
Ook onderweg werd aan de innerlijke mens gedacht, uiteraard alle drankjes  alcohol vrij.
 
 
Zo reden we weer verder op weg naar een koude versnapering in het Hotel, we genoten weer van een heerlijk diner, dit keer met een heel erg lekker nagerecht.
 
 
 
Zaterdag 1 juni, een heugelijke dag voor Walter en Carolien, die waren namelijk 40 jaar getrouwd, vertrokken we weer o opnieuw voor een rit langs de Moezel maar nu de andere kant op.  Onderweg , met de koffiestop werd het robijnen huwelijkspaar gefeliciteerd.
 
 
 
Het was een prachtige dag , hele mooie rit met vele adembenemende uitzichten.
 
 
 
Teruggekomen in het Hotel lieten we ons de Weizen weer goed smaken.
 
 
En s avonds werd de groep verrast met een traktatie van het huwelijkspaar  op koffie met gebak na het eten, het werd weer een hele gezellige avond , we hebben die avond  nog lang buiten gezeten.
 
 
Inmiddels zondag, een rit van 220 km naar Luxemburg stond op het programma , het was weer schitterend weer, we hadden er zin in. De route was prachtig mooie bochtige wegen iedereen genoot op en top.
 
 
Onderweg een lekker lunch en s avonds in het Hotel weer een bijzonder diner, RinderRost braten mit beilagen.
Tja en dan is het alweer maandag en moeten we vroeg op want die dag staat 350km op het programma de thuisreis, jammer zo'n weekend vliegt echt voorbij
Natuurlijk moesten  we even een groepsfoto maken en die mag in dit verslag niet ontbreken.
 
Allen bedankt voor de gezellige dagen !!
Walter


MTC de Flint'n Rieders
info@flintnrieders.nl
KvK 40049019
IBAN NL73 RABO 0309 2395 91
Inloggen
Toegangsnaam

Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord opvragen
Privacy Statement
Disclaimer

© 2011 Plan Plan Internet BV