Hier bent u: Toerkalender > Sauerland rit

Sauerland vakantie met MTC de Flintín Rieders 8 t/m 12 juli 2020

Het is de toercommissie gelukt na vele jaren weer eens onderkomen te boeken bij onze trouwe sponsor Landgasthof Sauer in Eimelrot in het prachtige Sauerland.

Wij gaan daar hartje zomer naar toe wanneer de natuur op zijn mooist is en wel voor 5 dagen. (4 nachten)

Op dit moment zijn de motorritten uiteraard nog niet voorbereid maar het beloofd een fantastisch trip te worden, naast een toeristische heen-  terugreis zullen wij ook alles in het werk stellen u te verrassen met prachtige lokale toertochten. Wellicht gaat het ook nog lukken om bezienswaardigheden te bezoeken, dit alles moet nog verder uitgewerkt worden.
 

Ook heeft de toercommissie een hele scherpe prijs weten te realiseren, zo kost een een plekje in een Doppelzimmer Euro 215,= en in een Einzelzimmer Euro 250,=        

 Voor niet leden Doppelzimmer Euro 255,= en in een Einzelzimmer Euro 290,=    

Op basis van halfpension. Uitzondering daarop is de donderdag dan is het restaurant alleen geopend voor het ontbijt. Maar het is de bedoeling dat we gezamenlijk naar WIllingen gaan waar een biketreffen plaatsvindt.

 We zullen proberen een reservering te maken in dat dorp voor de groep, echter zijn dan het eten en de reiskosten voor eigen rekening en niet in de reissom inbegrepen. 

De routes worden uitgezet door Walter, begeleiding Albert Jan en Walter.


MTC de Flint'n Rieders
info@flintnrieders.nl
KvK 40049019
IBAN NL73 RABO 0309 2395 91
Inloggen
Toegangsnaam

Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord opvragen
Privacy Statement
Disclaimer

© 2011 Plan Plan Internet BV