Mag ik me even voorstellen – ik ben jullie nieuwe voorzitter

Mijn naam is Jos Pot, 66 jaren, gehuwd met Tanja, we hebben 3 kinderen en inmiddels 2 kleinkinderen en 1 op komst.
Op 20 jarige leeftijd heb ik mijn motorrijbewijs behaald op een eigen tweetakt Suzuki T500. Deze werd na een jaar verruild voor een auto, en daarna voor kids. Eind jaren 90 zijn we verhuisd vanuit de randstad naar een klus-pand met meer ruimte in Zuid-Oost Groningen. Hier was weer ruimte voor het stallen, van deze keer een tweetakt Suzuki GT750 uit 1975. In 2012 zijn we verhuisd naar Borger, alle kids waren inmiddels uit huis en ben ik overgestapt op 4 takten. Omdat motorrijden in groepsverband mij ook leuk lijkt naast individuele ritten (o.a. Normandië, Wales, Denemarken, Duitsland) heb ik mij in 2021 aangesloten bij de Flint’n Rieders. In deze rol wil ik graag een bijdrage leveren aan deze club.