Sponsoren van MTC de Flint’n Rieders

Voor onze vereniging zijn sponsoren een belangrijke bijdrage. Mede dankzij hen kunnen we ieder jaar op pad voor mooie motorkilometers.

Meerdaagse toertochten starten we vaak bij Hunsow motoren in Borger. Hier beginnen we met een kop koffie en worden de deelnemende motoren aan een laatste inspectie onderworpen. Waar nodig wordt de motorrijder met raad en daad bijgestaan zodat wij als groep veilig kunnen vertrekken.

Daarnaast proberen we ieder jaar een tocht te organiseren met een overnachting bij Axel en Ute Sauer van het gelijknamige Bauerenhof in Eimelrot, een ervaring die je niet wilt missen. Het Sauerland is een fantastische omgeving en de verzorging van de innerlijke mens is geweldig!

Zowel MotoPort Leeuwarden als MotoPort Assen zijn voor ons perfecte stopplekken tijdens een toertocht voor een kop koffie.

Motorhuis Bakker, de gezelligste motorzaak van Noord-Oost Nederland! Altijd de nieuwste motortrends.

Naast sponsoren die raakvlakken hebben met het motorrijden zijn we bijzonder blij met sponsoren die onze club een warm hart toedragen. Zo kunt u bij de Natuurdrogist terecht je met al je gezondheidsvragen terecht. Als gezond en bewust leven belangrijk voor je is, dan ben je bij de Natuurdrogist Marcel Steenstra op het juiste adres. Voor natuurlijke hondenvoeding, snacks en supplementen kunt u terecht bij onze sponsor Keetjes.nl.

Wilt u ook sponsor worden van MTC de Flint’n Rieders, stuur dan een mailtje aan info@flintnrieders.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op met u om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard krijgt u een mooie vermelding op de website!