Nieuws van de Toercommisssie

Hallo Flinten, belofte maakt schuld, een update voor 2024:

De Toercommissie heeft op 17 oktober het programma voor 2024 vastgesteld, het beloofd weer een fantastisch motorjaar te worden. Zoals eerder gemeld zijn voor Hemelvaart 2024 de Hotelkamers al geboekt en voor Friesland (rondje IJsselmeer) ligt de accommodatie inmiddels ook al vast. Volgend jaar gaan we ook naar de Alpen en Dolemieten, jaja u leest het goed, 10 of 11 dagen puur motorplezier op en top genieten. Momenteel werkt de toercommissie hard aan het reserveren van accommodatie, zodra dat bekend is zal een speciale informatieavond worden georganiseerd voor deze reis, U kunt daar eerdaags een E-mail over verwachten.

Daarnaast zullen er 3-daagse reizen worden georganiseerd naar het Sauerland en het Teutoburger Wald en ontbreken natuurlijk de reguliere zondagritten niet. Ook staan de woensdagavond ritten weer op het programma (wegens succes geprolongeerd Bertus bedankt !), de openings- en (sluitings) winterkost ritten zullen ook niet ontbreken. Volgend jaar gaat MTC de Flint’nRieders in de TT week ook weer door verzorgingshuis Hendrik Kok rijden, zoals we het dit jaar hebben gedaan, de bewoners en personeel waren zo enthousiast dat ze de motorclub hebben gevraagd het op de kalender voor 2024 te zetten, hoe mooi is dat.

De motorclub zal de toerkalender 2024 eerdaags publiceren op de website zodat u alvast in uw agenda reserveringen kunt maken.

Heeft u suggesties of wilt u alvast informatie over toertochten, stuur dan een mail aan toercom@flintnrieders.nl