Verrassingsrit 2021

Op 5 september verzamelden 20 motoren (21 personen)  bij de Rabobank Borger voor de verrassingsrit van 2021, de deelnemers waren erg benieuwd naar de verrassingen die de activiteiten- en toercommissie voor de groep in petto hadden.

Het eerste gedeelte van de tocht reden we in de mist en het was best wel fris, na 5 kwartier arriveerden we bij  Landgoed Fraeylemaborg in Slochteren waar we,  voor het landgoed op konden rijden, eerst het vertrek van oude auto’s konden zien. Daarna werden de deelnemers verrast met koffie en gebak aangeboden voor de club.

Klaar voor het tweede gedeelte van de toertocht, een prachtige route naar Veelerveen, het zonnetje kwam door, het was heerlijk op de motor.

We werden opgewacht door Sonja, Henriëtte en tante Sinie, deze dames hadden een fantastische high tea voorbereid, koffie met gebak, wraps, broodje bal en/ of warme worst. Het was heerlijk namens de deelnemers heel veel dank ! Na de lunch vervolgde de groep de route terug naar Borger waar we bij het startpunt nog even tevreden terugkeken op een geslaagde verrassingstocht. Meer foto’s : https://flintnrieders.nl/fotoalbum/#VR