Vrije Kür weekend

Vrijdagochtend stipt om 08:00 uur vertrokken we met 11 motoren richting Duitsland. Lucas, die sinds een dag 61 jaar jong was, in de leiding. Het weer zat mee; een lekker zonnetje en weinig wind. De eerste 100 kilometer werd vlot overbrugd, waarna we lekker in het bergachtige terrein konden rijden. Toen we rond 3 uur aankwamen bij het hotel vlak buiten Bad Pyrmond, bleek onze leider verdwenen… Later bleek dat hij in Bad Pyrmond op ons had zitten wachten bij een ijsboer. De groep was zonder hem doorgereden. Aangekomen bij het Hotel werden we enthousiast ontvangen door Piet en zijn vrouw Astrid, die al een dag langer in Duitsland waren.

Door een boekingsfout van het hotel, werden we verspreid over 3 hotels. Gelukkig konden we in het geboekte hotel wel allemaal voor het diner (inclusief gratis Ouzo) en ontbijt terecht.  De ligging van één hotel was naast een spoorbaan. Zoals Marcel zei: ” De treinen reden over mijn tenen.” Ik denk dat deze drogist zondagnacht op tijd is gaan slapen. De terugreis verliep wederom met prachtig weer. Alleen het vinden van een koffiestop was lastig.
Uiteindelijk was het inmiddels 12 uur toen we onze eerste stop hadden, het werd tegelijk onze lunchstop op een gezellige binnenplaats.
De reis werd vervolgens richting Tecklenburg voortgezet, waar de warme bakker zijn diensten kon bewijzen. Uiteindelijk kwamen we tegen half zeven aan in Borger. Vermoeid en tevreden gingen we naar huis. Het was een geweldig weekend! Lucas, Jan en Nico bedankt! fotos: https://flintnrieders.nl/fotoalbum/#VK