Flint’nRieders trotseren de elementen bij eerste estafetterit

Op bevrijdingsdag trotseerden 12 fanatieke Flinten de elementen door deel te nemen aan de eerste estafette tocht die vanwege Corona bij Hotel Bieze in Borger startte en eindigde. Het is gebruikelijk dat bij een estafetterit gestart wordt bij een van onze leden en gefinished wordt bij een ander lid om daar dan weer te starten bij de volgende estafette, helaas hebben we dat a.g.v. de Corona beperking moeten aanpassen. Wellicht kan later in die seizoen dit gebruik weer worden opgepakt.

Met 11 motoren en 1 duopassagier uit Stadskanaal vertrokken wij uit Borger, na de hele dag af en aan buien met veel regen en hagel werden de dappere Flinten getrakteerd op blauwe lucht en ja hoor de zon, soms zelfs heel hinderlijk. We reden (waaiden) met windkracht 7 uit Borger in zuidelijke richting voor een tocht door het mooie Drenthe van 105 kilometer. Via Ees Eesergroen en Eeserveen werd koers gezet naar Coevorden.  Jan had weer eens een prachtige rit samengesteld die ons op weggetjes bracht waar wij als club nog nooit hadden gereden, chapeau Jan wederom een route van hoge kwaliteit. In Coevorden werd de route vervolgd via Zwinderen,  Zweeloo en Wezeperbrug terug naar het startpunt in Borger, alwaar we nog even bij de motoren met elkaar de rit doornamen om daarna tevreden naar huis te gaan.

Tja beste mensen jullie hebben wat gemist, maar niet getreurd de route is beschikbaar, 1e estafette rit 2021. Het is een aanrader om deze een keertje te gaan rijden.

Toercommissie bedankt!