MTC de Flint’n Rieders rijden door Hendrik Kok in het kader van de TT week Assen

Een aantal weken geleden kreeg de toercommissie van MTC de Flint’nRieders een bijzonder verzoek van het personeel van verzorgingshuis Hendrik Kok in Rolde.

Hallo Walter, ik heb een vraagje. Ik heb gehoord dat jij bij een motor club zit. We hadden een idee om motoren door Hendrik Kok te laten rijden met de TT week 😊 Kan jij hierin iets betekenen?😀

Natuurlijk wilden wij aan dit speciale verzoek gevolg geven, en na gechecked te hebben of we het verzoek wel goed begrepen hadden, heeft de toercommissie binnen de club de vraag gesteld wie daaraan wilde meewerken. De leden waren zeer  enthousiast en er waren vrijwel direct 18 aanmeldingen om aan dit hele bijzonder verzoek mee te werken. Op 21 juni 2023 arriveerden de Flinten bij Hendrik Kok waar we een heerlijk koud drankje aangeboden kregen, dat was zeer welkom want het was best wel warm in die motorkleding. Het startschot werd gelost en  tussen 14:30 en 15:30 reden 16 motoren de hoofdingang binnen, langs de receptie door de plaza naar de binnenplaats, via het hek eruit om het gebouw heen om weer bij de hoofdingang aan te komen voor het volgende rondje. De bewoners zaten zowel binnen en buiten langs het parcours, de motoren werden met gejuich en geklap verwelkomt, het was een groot succes. Enkele bewoners en verzorgenden mochten zelfs een rondje mee, het was een onvergetelijke middag.

Ontvangen bericht van de verzorgers na afloop: Het was echt fantastisch! De bewoners gaan hier nog lang over na praten. Bedankt voor deze middag. Hopelijk kunnen we dit volgend jaar weer doen.

Natuurlijk werd voor Hendrik Kok nog lang nagepraat onder het genot van een koud drankje waarna iedereen weer zijns weegs ging.

Tot volgende jaar ?

Via deze link zijn alle foto’s van de drive through te bekijken.