Toerseizoen 2023 MTC de Flint’nRieders geopend met record aantal deelnemers

Op zondag 2 april 2023 was het eindelijk zover, het toerseizoen 2023 is geopend en hoe. Een record aantal inschrijvingen 36! inclusief 2 duo’s en 2 leden per auto bij de koffiestop. Vanwege dit enorme aantal deelnemers besloot de toercommissie, voor het eerst in haar bestaan, met twee groepen te gaan rijden. Met 6 toercommissieleden die aanwezig waren werden deze dan ook alle zes ingezet.

Jan had een prachtige route uitgezet en reed op kop van de eerste groep met 16 motoren, Bertus en Lucas als medebegeleiders. Na ca. 10 minuten vertrok de 2de groep van 16 motoren met Albert Jan op kop en verder begeleid voor Jaap en Walter.

Naast de leden waren ook 4 introducees aanwezig. Hans, Richard, Dustin en Tristan, de laatste is meteen lid geworden van de motorclub. Welkom!!! Uiteraard hopen wij dat de andere introducees ook lid gaan worden. Tevens werden we vergezeld door een aantal nieuwe leden, Edwin, Jesse, Adam en Cisca, uiteraard ook heel welkom in onze club. Wij hopen dat jullie hebben genoten van de openingsrit. Lees voor meer inspiratie over de toertochten en de meerdaagse tochten van 2023 https://flintnrieders.nl/toerkalender.

Traditioneel bij de openingsrit werd de deelnemers koffie, thee en iets lekkers aangeboden, dit keer in Annen bij Breeland. Hier kon kennis gemaakt worden met de nieuwe leden en de introducees, een gezellig samenzijn. Rond ca 16:00 uur vertrok de eerste groep voor het tweede gedeelte van de openingsrit, na 15 minuten volgde de tweede groep. Eenmaal in Borger werd nog lang nagepraat, een geweldige dag, alle deelnemers en toercommissie leden bedankt!

Via deze link zijn alle foto’s van deze openingsrit te bekijken.