Winterkost toerrit – sluiting toerseizoen 2023

Op zondag 15 oktober 2023 sluiten we het seizoen af met de traditionele winterkost rit, ga ook je mee ? Het betreft een middagrit met een lengte van ca. 100 km

Om ongeveer 16:00 uur worden we verwacht in Eetcafe Alinghoek te Drouwen, waar ook de toerrit eindigt, aldaar krijgen de leden wintersoepen aangeboden door de motorclub. Niet motorrijdende leden (autogasten) zijn uiteraard ook van harte welkom.

Introducees zijn ook welkom, maar van hun moeten we een eigen bijdrage vragen van €8,50 voor de winterkost.

De drankjes zijn voor eigen rekening, bij binnenkomst wordt een consumptie kaart uitgereikt welke je na afloop bij de kassa kan afrekenen, introducees rekenen dan ook de winterkost af bij Alinghoek.

Op de Website kan je t.z.t. de route (spoor) downloaden voor je eigen navigatie systeem en daar staan tevens vertrektijd en vertrek lokatie vermeld, https://flintnrieders.nl/toerkalender

Graag inschrijven via het aanmeld formulier deelname toertocht op de website (voor zover nog niet aangemeld) , voor deze rit graag uiterlijk woensdag 11 oktober 2023 aanmelden i.v.m. de voorbereidingen (doorgeven aantal winterkost deelnemers aan Eetcafe Alinghoek)

Wij gaan ervan uit dat u daadwerkelijk komt als u zich inschrijft, mocht je i.v.m de weersomstandigheden besluiten niet motor te gaan rijden die dag, begrijpelijk, maar kom dan op een andere wijze naar Alinghoek.

Namens bestuur en toercommissie