Noord-Holland weekend 2021

Vrijdag de dertiende vertrokken  elf Flinten voor een zonnig 3 daags weekend naar Noord Holland, i.v.m. vakantie was de startplaats in Drouwen waar we om 08:00 uur na een heerlijk kopje koffie vertrokken (Carolien dank voor de ontvangst!)

Deelnemers aan deze rit, die op geweldige wijze was georganiseerd door Nico; Johan B, Johan O, Chris, Herman, Koos, Menke, Jan M, Nico, Erna, Piet en Walter, in Heerhugowaard zou Marianne zich bij het gezelschap voegen.

Het was prachtig motorweer, in het begin windstil, maar op de dijk van Lelystad naar Enkhuizen begon een stevig briesje te ontstaan, maar de Flinten lieten zich daar niet door hinderen en reden naar Checkpoint Charley voor een heerlijke lunch. Omdat we deze eerst dag van het weekend wat tijd over hadden werd besloten om Grootmoeders Tijd en Motorenmuseum de eerst dag aan te doen. Na een lekker kopje koffie werden we door een tweetal enthousiaste medewerkers rondgeleid, waar bij niets te gek was, grote dieselmotoren werden voor ons gestart, het was een geweldige reis terug in de tijd.  Na al dit moois van vroeger te hebben bekeken gingen we voldaan naar Hotel Heer Hugo in Heerhugowaard, we kregen een kamersleutel en hebben na een vochtige versnapering genoten van de all you can eat proeverij, geweldig.

Een impressie

Zaterdag stond een dijkenrondrit op het programma, wat is Noord-Holland toch mooi, we genoten met volle teugen van de route die door Nico (met enige assistentie van Jan) was voorbereid. Gelukkig had Piet B. de rit voorgereden, zodoende werden de meeste wegomleidingen ons bespaard, nog bedankt Piet.

Zondag moesten we alweer naar huis, maar de rit was verrassend , langs de duinen naar het Noorden, via de Afsluitdijk (was wel druk) en het IJsselmeer door Friesland weer naar het vertrouwde Borger.

Het was een super weekend en wat hadden we weer geluk met het weer. Organisatie en deelnemers bedankt!

Gelukssleutelhanger aangeboden door Nico en Marianne

Meer foto’s : Meer foto’s : https://flintnrieders.nl/fotoalbum/#NH