Friesland weekend 2024

Prachtig Friesland

Wanneer:

9 t/m 11 augustus 2024

Inschrijving:

Inschrijving sluit 1 juli 2024

Rit informatie

In augustus 2024 gaan de Flint’n Rieders weer naar Friesland, naar het inmiddels vertrouwde pension “Pension ’t Lytse Knipke” in Lemmer. Dit jaar een dag langer dan voorgaande jaren. Vrijdag vertrekken, zaterdag een rondje IJsselmeer en op zondag weer terug naar Drenthe.


Friesland [ˈfrislɑnt]; officieel, Fries: Fryslân [ˈfrislɔ̃ːn] is een provincie in het noorden van Nederland. Friesland telde in 2020 649.957 inwoners. De hoofdstad is Leeuwarden.

Dit jaar drie dagen “Friesland”, van vrijdag t/m zondag. Uiteraard worden er prachtige routes gemaakt door de toercommissie; vrijdag naar Lemmer, zaterdag een rondje IJsselmeer en zondag weer terug naar Borger. Onderweg zorgen we op gepaste momenten voor koffie- en lunchstops. In navolging op het succes van 2023 proberen we met Kevin van Lytse Knipke ook dit jaar weer een uitgebreide BBQ te organiseren en mogelijk op zaterdag een Duitse avond, selbstverständlich mit schönen deutschen Schallplatten. Meer informatie hierover later. In augustus kunnen de routes voor je eigen navigatiesysteem worden gedownload.

Beschikbare kamers:
8 x 2-persoonskamers en
4 x 1-persoonskamers

 

Let op!
Bij reservering wordt je standaard ingedeeld op een tweepersoonskamer. Geef bij aanmelding aan wanneer de voorkeur uitgaat naar een 1-persoonskamer. Hierbij wordt op basis van beschikbaarheid van 1-persoonskamers en volgorde van inschrijving gereserveerd, hierbij geldt “op=op”. De kosten voor een 1-persoonskamer is hoger dan een kamer delen.