2024

Prachtig Teutoburger wald

Wanneer:

12 t/m 14 juli 2024

Inschrijven:

Inschrijving sluit 1 juni 2024 (volgeboekt !)

Rit informatie

In juli rijden de Flint’n Rieders naar en door het Teutoburger wald. De toercommissie heeft bij Waldhotel “Peter auf‘m Berge”, diverse kamers en appartementen gereserveerd. Rustig gelegen in het buitengebied van Bielefeld op ongeveer 5 km van het centrum. We verblijven daar op basis van logies en ontbijt. In het eigen restaurant kan ’s avonds eventueel ook voor eigen rekening gedineerd worden.

Hotel

Waldhotel “Peter auf’m Berge“
Adres: Bergstraβe 45, 33619 Bielefeld, Duitsland

We rijden op vrijdag via secundaire wegen vanaf Borger naar en door het heuvelachtige Teutoburger wald naar het hotel. Het hotel ligt net buiten Bielefeld in een bosrijke omgeving. De wandelschoenen kunnen dus mee!
Op zaterdag toeren we rustig door het geografisch zeer interessante landschap dat gevormd is door het ijsgeweld in de laatste ijstijd.
Het is de bedoeling onderweg een paar bezienswaardigheden aan te doen. Welke dat zijn laten we nog even afhangen van de definitieve route die we gaan rijden.
Op zondag doorkruisen we het Teutoburger wald nog een keer in westelijke richting om aan het eind van de middag weer terug te keren in Borger.

Beschikbare kamers:
Voor deze rit hebben we verschillende kamers beschikbaar:

2 x 1-persoonskamers
3 x 2-persoonskamers
1 x 3-persoonskamers
2 x 4-persoonsappartement met 2 2-persoonskamers

Let op!
Bij reservering wordt je standaard ingedeeld in een 2 persoonskamer, daarna in het 4 persoons appartement (2×2 persoons) en tenslotte in de 3 persoonskamer. Geef bij aanmelding aan wanneer de voorkeur uitgaat naar een 1-persoonskamer. Hierbij wordt op basis van beschikbaarheid van 1-persoonskamers en volgorde van inschrijving gereserveerd, hierbij geldt “op=op”. De kosten voor een 1-persoonskamer is hoger dan een kamer delen.