Verrassingsrit en lustrum BBQ

En toen was het al weer 21 augustus 2022, verassing/ lustrum motorrit, wat gaat het toch verschrikkelijk snel de tijd.

Er hadden zich 30 personen aangemeld, helaas vielen Johan en Marie af door ziekte, dus waren 28 BBQ pakketten besteld bij de BBQ chef in Beerze.

Ook kregen we afmeldingen van Fred (rug problemen) en Piet en Astrid, dus het feest was helaas maar met 25 personen.

Op een wederom zonnige zondagmorgen in augustus verzamelden zich uiteindelijk 11 Flinten (10 motoren en 1 duo) bij Bieze Borger om een prachtige motor rit (door Albert Jan uitgezet) te gaan rijden. We reden via Westerbork, Wijster, Fluitenberg, Balkbrug naar Ommen voor een heerlijk verfrissende koffiestop aan het water bij Hotel de Zon. We lieten ons de koffie en uiteraard het appelgebak goed smaken, en we zaten daar zo lekker dat het bijna moeilijk was om weer verder te gaan.

We vervolgden onze weg, nadat we hadden vastgesteld dat de rest van de route wellicht wat tekort was en we daardoor te vroeg in Kloosterhaar zouden aankomen, zo werd de route uitgebreid en reden we naar Almelo.

We arriveerden om 14:30 in Kloosterhaar waar we werden opgewacht door Chris en Herman, die hun tuin hadden omgetoverd in een Lustrum paradijsje.  Ook waren inmiddels de eerste autogasten gearriveerd. Nadat iedereen er was donken we koffie en jawel hoor weer een heerlijke zoete versnapering.

De BBQ chef had en gekoelde trailer geparkeerd waarin koude dranken, salades en uiteraard het vlees. De BBQ werd aangestoken en iedereen genoot van al het lekkers, het was inderdaad allemaal erg lekker, super mooi vlees een grote diversiteit aan salades , stokbrood kruidenboter te veel om op te noemen.

Nadat iedereen voldaan was kwam het ijs uit de koelwagen natuurlijk met slagroom, heerlijk op zo’n dag. Chris en Herman boden de Flinten nog een kopje koffie aan waarna van lieverlee iedereen naar huis ging.

Het was een top dag !, Chris en Herman bedank voor de gastvrijheid.

Namens de toercommissie, Walter

https://flintnrieders.nl/fotoalbum/#Bbq